e-mail

e-mail i centrum

Du får en sikker forbindelse til omverdenen, når centrum er ansvarlig for din mailservice.

e-mails er en af vores kerneydelser her hos centrum, og derfor garanterer vi dig en løsning, der passer til dine behov. Hvad end du ønsker en e-mail adresse til privat brug eller til din virksomhed, får du adgang til et mailsystem med masser af plads til datalagring, hurtig forbindelse og adgang fra flere digitale platforme.

Èt domæne, flere adresser

Når du får en e-mailadresse hos centrum.dk, kan du vælge at anvende dit eget domænenavn til din e-mail eller få en mailadresse med centrum.dk som domænenavn.

Hvis du opretter en e-mailkonto med dit eget domænenavn, kan du oprette et uendeligt antal addresser til dette domæne, hvilket gør det nemmere for dig at oprette mailadresser til dine medarbejdere, dine familiemedlemmer eller andre organisationer, du ønsker at have flere mailadresser knyttet til.

E-mail med fordele

Med en mailkonto hos Centrum er du sikret en lang række ydelser:

  • Du får en e-mail adresse på et sikkert mailhotel
  • Auto-reply, hvis du er væk fra kontoret eller på ferie
  • Hyppigt opdateret spamfilter
  • Beskyttelse mod vira
  • Fuld adgang til Centrum’s webmail
  • Et mailsystem, der kan tilgåes via systemer som outlook, outlook Express, Thunderbird osv.
  • Personlig service

 

 Oprettelse

Når du opretter en e-mail hos Centrum, kan du vælge mellem en konto til kun kr. 250 om året, som giver dig en mailbox med ubegrænset kapacitet, hvilket giver dig plads til at arkivere, sende og modtage alle de e-mails, du ønsker.

Hvis du ikke har brug for ubegrænset plads på din mailserver, kan du også få en mailbox med plads til 30MB for kun kr. 120 om året.

Uanset hvilken løsning, du ønsker, vil du kunne nyde godt af personlig service, hurtige servere og sikre digitale løsninger, som giver dig de bedste forudsætninger for et optimalt mailsystem.

Ved spørgsmål om oprettelse af din nye e-mailkonto, kontakt os da venligst på tlf. 70254900 eller sales@centrum.dk.

Udfyld bestillingsformular..

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Send bestilling

mail_logo